Bromfiets - Theorie

Belangrijk nieuws! Je hoeft nu niet meer te wachten tot je 16 jaar oud bent. Als je nu 15,5 jaar oud bent, mag je een theorie examen afleggen. Zodra je je theoriecertificaat hebt gehaald en je 16 jaar bent geworden, kun je beginnen met praktijklessen en een praktijkexamen doen. Dit theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Als je je bij ons aanmeldt voor een bromfiets/scooter pakket, krijg je van ons een CD waarmee je alles kunt leren. De theoretische leerstof, examenvragen en examenvragen op internet. Daarbij kunnen we je ook nog helpen met het leren van de stof, door het volgen van (gratis) theorielessen. Bel of mail voor meer informatie naar info@klaasbenschop.nl

Je kunt dit theorie examen zelf reserveren via www.cbr.nl/reservering maar wij kunnen het ook voor je reserveren. Je krijgt 50 vragen waarvan je er 44 goed moet beantwoorden om tot een goed resultaat te komen.

Theorie-examen op een aantal locaties ’s avonds beschikbaar

Sinds 1 juli kunnen kandidaten op de volgende locaties het theorie-examen voor de auto, motor en bromfiets in de avond doen; examencentra in Alkmaar, Breda, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Zwolle, Rijswijk en Groningen.

Kandidaten kunnen er tussen 16.00 uur en 21.30 uur op examen. Vanaf 18.00 uur betalen ze hiervoor een toeslag (€ 4,45). Het CBR wil hiermee de dienstverlening aan de klant verder verbeteren.

Aan de proef doen alleen kandidaten mee die zelf het examen reserveren op Mijn CBR.