Personenauto - Theorie

Het is al mogelijk om te starten met je rijopleiding zonder theoriecertificaat, maar op de dag van je praktijkexamen moet je deze wel in je bezit hebben. De geldigheid van het theoriecertificaat is 1,5 jaar. Als je je bij ons aanmeldt voor autorijlessen (losse lessen of een pakket) krijg je van ons een CD waarmee je alles kunt leren. De theoretische leerstof, examenvragen en examenvragen op internet. Daarbij kunnen we je ook nog helpen met het leren van de stof, door het volgen van (GRATIS) theorielessen.

Het theorie examen kun je zelf reserveren via de reserveringssite van het CBR www.cbr.nl/reservering. Het theorie examen bestaat uit 25 vragen over gevaarherkenning, daarvan moet je 13 vragen goed beantwoord hebben, en 40 kennisvragen waarvan je 35 vragen goed beantwoord moet hebben om tot een goed resultaat te komen.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij het theorie examen voor je reserveren. 
Mail naar info@klaasbenschop.nl

Theorie-examen op een aantal locaties ’s avonds beschikbaar

Sinds 1 juli kunnen kandidaten op de volgende locaties het theorie-examen voor de auto, motor en bromfiets in de avond doen; examencentra in Alkmaar, Breda, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Zwolle, Rijswijk en Groningen.

Kandidaten kunnen er tussen 16.00 uur en 21.30 uur op examen. Vanaf 18.00 uur betalen ze hiervoor een toeslag (€ 4,45). Het CBR wil hiermee de dienstverlening aan de klant verder verbeteren.

Aan de proef doen alleen kandidaten mee die zelf het examen reserveren op Mijn CBR.