Personenauto

3 mei 2022 5De lesauto waarin wij rijden is een Volvo XC40. 

Door jouw vaste instructeur word je thuis opgehaald. Door gebruik te maken van een goed opgebouwd lesschema, met lessen van anderhalf uur, proberen wij je zo spoedig mogelijk tot het niveau te brengen wat nodig is voor het behalen van je rijbewijs.
Doordat wij maar met één leerling tegelijk rijden, ben je verzekerd van zijn volle aandacht en ben je geen dubbele lestijd kwijt. Naast het volgen van losse lessen, bieden wij ook diverse lespakketten aan. Informeer naar de mogelijkheden. In overleg is het ook mogelijk om een spoedcursus te volgen. Momenteel hebben wij een AKTIE met nieuwe lespakketten, waarmee het voordeel op kan lopen tot euro 150,00!

Bel of mail naar info@klaasbenschop.nl

2toDrive: wat houdt dit in? 
Jongeren mogen vanaf 16 jaar het theorie examen voor de auto afleggen. De geldigheid van het theoriecertificaat wordt verlengd naar 1,5 jaar. 

- Vanaf 16 jaar en 6 maanden mogen jongeren starten met het volgen van rijlessen, 
- Het praktijkexamen mag afgelegd worden vanaf 17 jaar. 
- Nadat de jongere het praktijkexamen met succes heeft afgerond, mag hij tot zijn 18de verjaardag alleen autorijden onder begeleiding van een coach. 
- Deze coach moet 5 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B en minimaal 27 jaar oud zijn. 
Na het behalen van het rijbewijs B moet door de geslaagden een begeleiderspas aangevraagd worden via de website www.2todrive.nl. Op deze pas komen de namen van de coaches van de jongeren te staan. 

De leeftijdsgrens van de tussentijdse toets is verlaagd naar 16,5 jaar. Dit betekent dat jongeren die op of na de ingangsdatum van 2toDrive 16,5 jaar worden, een tussentijdse toets kunnen afleggen. 

Rij-instructeurs mogen ook als coach optreden. Voor rij-instructeurs geldt geen leeftijdseis en vervalt de eis van minimaal 5 jaar in het bezit van een rijbewijs. Wel dienen zij in het bezit te zijn van een WRM-certificaat. 


Voor meer informatie zie www.2todrive.nl.

Voor een blik rondom en in onze leswagen, zie de volgende beelden!

02A
15A
38A
39A
17A