Tarieven

Al jaren weet Auto- en Motorrijschool Klaas Benschop een hoog slagingspercentage te koppelen aan een zeer concurrerende prijs. Ook dit jaar heeft onze rijschool weer een zeer hoog slagingspercentage voor Oudewater en omstreken, voor zowel auto, motor AVB (bijzondere verrichtingen), motor AVD (verkeersdeelneming), aanhangwagen als bromfiets.

Tarieven auto
Je kunt kiezen voor losse rijlessen of voor pakketten. De prijs voor een losse autorijles is € 55,00 per uur (€ 82,50 voor 1,5 uur). Bij afname van pakketten* kan de lesprijs teruglopen tot € 50,50 per uur. Onze pakketten zijn zo opgebouwd dat ze per pakket betaald worden.

Bij afname van een pakket krijg je een link met een code waarmee je de leerstof en examens kunt oefenen. Tevens bieden wij gratis theorieles aan.

Voor het praktijkexamen moet de leerling ons als rijschool machtigen, daarbij is ook een Gezondheidsverklaring nodig, deze moet door de leerling zelf aangevraagd worden. Daarvoor moet hij inloggen met DigiD en via iDeal betalen. (Kosten zijn € 44,50).

Tarieven motor

De prijs voor een losse motorrijles is € 56,00 per uur (€ 84,00 voor 1,5 uur).
Een pakket* voor 16 rijlessen, een praktijkexamen AVB, een praktijkexamen AVD kost € 1.738,75.
Voor het praktijkexamen moet de leerling ons machtigen, daarbij is ook een Gezondheidsverklaring nodig, deze moet door de leerling zelf aangevraagd worden. Daarvoor moet hij inloggen met DigiD en via iDeal betalen. (Kosten zijn € 44,50).
De machtiging geldt voor examen AVB (voertuigbeheersing) en voor AVD (verkeersdeelneming).

Tarieven aanhangwagen
Als je bekend bent met het rijden met een aanhangwagen, kun je een dagcursus doen. De kosten hiervoor zijn € 584,25 (5 uur rijles en aansluitend het examen). Als dit niet het geval is, raden wij aan eerst een losse rijles (blok van 2 uur) te doen om zo een goede kans van slagen te hebben. Deze rijles kost totaal € 140,00 (€ 70,00 per uur).

Voor het praktijkexamen moet de leerling ons als rijschool machtigen, daarbij is ook een Gezondheidsverklaring nodig, deze moet door de leerling zelf aangevraagd worden. Daarvoor moet hij inloggen met DigiD en via iDeal betalen. (Kosten zijn € 44,50).

Tarieven bromfiets
Een bromfietscursus bestaat uit 5 uur rijles en een praktijkexamen en kost € 389,50. 

Voor het aanvragen van praktijkexamen moet de leerling ons als rijschool machtigen.

Je kunt zelf je theorie aanvragen (via www.cbr.nl, kosten zijn € 48,00) zodat je de door jouw gewenste dag, locatie en tijd kunt kiezen.

* vraag naar de voorwaarden