Rijschool in Oudewater

Ben je aan het zoeken naar een rijschool in Oudewater met een hoog slagingspercentage? Dan kan Auto- en Motorrijschool Klaas Benschop iets voor jou betekenen. Jarenlang zijn wij een betrouwbare partij in de omgeving Oudewater en hier bieden we aantrekkelijke rijles pakketten tegen scherpe tarieven. We laten je graag eens kennis maken met onze rijschool.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor je rijbewijs? Neem dan gerust eens contact met ons op.

XC40 V40

Klaas Benschop als Rijschool in Oudewater

Klaas Benschop is al sinds 1995 een betrouwbare partij voor het behalen van je rijbewijs in de omgeving Oudewater. In deze jaren weet Auto- en Motorrijschool Klaas Benschop steeds een hoog slagingspercentage te koppelen aan een zeer concurrerende prijs. Klaas Benschop een gediplomeerd KNMV motorrij-instructeur, tevens bevoegd tot het geven van vervolgopleidingen voor de motor.

Elk jaar behaalt onze rijschool weer een zeer hoog slagingspercentage voor Oudewater en omstreken, voor zowel auto, motor AVB (bijzondere verrichtingen), motor AVD (verkeersdeelneming), aanhangwagen als bromfiets. Naast de praktijklessen, verzorgen wij ook (gratis) theorielessen voor auto, motor en bromfiets.

Rijschool in Oudewater mogelijkheden:

  • Bromfietsrijbewijs
  • Rijbewijs A: Motor
  • Rijbewijs B: Auto
  • Rijbewijs B Auto: Automaat
  • Rijbewijs E bij B: Aanhangwagen achter de auto
  • Theorielessen voor de bromfiets, motor en auto

Auto- en motorijsschool in Oudewater: Klaas Benschop is de lokale specialist

De praktijklessen worden uitgevoerd met een vaste instructeur. De instructeur hanteert een uitvoerig getest schema dat stapsgewijs is opgebouwd. De les duur bedraagt anderhalf uur, en deze lessen kunnen los afgenomen worden maar ook in de vorm van scherp geprijsde pakketten. Heb je haast bij het behalen van je rijbewijs? Dan zal een spoedopleiding iets voor jou zijn.

Wij rijden onder andere in de regio Oudewater, Hekendorp, Haastrecht, Vlist, Benschop, Gouda, Reeuwijk, Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen, Woerden, Linschoten, Montfoort.

Nieuwsgierig geworden?

Klaas Benschop is de specialist in Oudewater wij zijn een betrouwbare auto- en motorrijschool met aantrekkelijke tarieven en hoge slagingspercentages. Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met je rijbewijs? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen