Rijschool in Montfoort

Ben je op zoek naar een rijschool in Montfoort met een hoog slagingspercentage? Dan kan Auto- en Motorrijschool Klaas Benschop je ongetwijfeld verder helpen. Wij zijn al jaren een betrouwbare partij in de omgeving Montfoort en bieden aantrekkelijke rijles pakketten tegen scherpe tarieven. We laten je graag eens kennis maken met onze rijschool.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor je rijbewijs? Neem dan gerust eens contact met ons op.

XC40 V40

Klaas Benschop als Rijschool in Montfoort

Klaas Benschop is al sinds 1995 een betrouwbare partij voor het behalen van je rijbewijs in de omgeving Montfoort.  In deze jaren weet Auto- en Motorrijschool Klaas Benschop steeds een hoog slagingspercentage te koppelen aan een zeer concurrerende prijs. Klaas Benschop een gediplomeerd KNMV motorrij-instructeur, tevens bevoegd tot het geven van vervolgopleidingen voor de motor.

Elk jaar behaalt onze rijschool weer een zeer hoog slagingspercentage voor Montfoort en omstreken, voor zowel auto, motor AVB (bijzondere verrichtingen), motor AVD (verkeersdeelneming), aanhangwagen als bromfiets. Naast de praktijklessen, verzorgen wij ook (gratis) theorielessen voor auto, motor en bromfiets.

Rijschool in Montfoort mogelijkheden:

  • Bromfietsrijbewijs
  • Rijbewijs A: Motor
  • Rijbewijs B: Auto
  • Rijbewijs B Auto: Automaat
  • Rijbewijs E bij B: Aanhangwagen achter de auto
  • Theorielessen voor de bromfiets, motor en auto

Auto- en motorijsschool in Montfoort: Klaas Benschop is de lokale specialist

De praktijklessen worden bij ons gegeven door een vaste instructeur. De instructeur hanteert een beproefd schema welke stapsgewijs is opgebouwd. De lesduur bedraagt anderhalf uur, en zijn los te nemen maar ook in de vorm van scherp geprijsde pakketten. Is er haast bij het behalen van het rijbewijs? Dan zal een spoedopleiding iets voor jou zijn.

Wij rijden onder andere in de regio Oudewater, Hekendorp, Haastrecht, Vlist, Benschop, Gouda, Reeuwijk, Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen, Woerden, Linschoten, Montfoort.

Nieuwsgierig geworden?

Klaas Benschop is de specialist in Montfoort wij zijn een betrouwbare auto- en motorrijschool met aantrekkelijke tarieven en hoge slagingspercentages. Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met je rijbewijs? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen